diumenge, 2 de febrer del 2014

Happy Collage #gener

Aloha!

A finals d'any la Rosa Verdosa ens proposava un repte de cara al 2014 molt interessant per mantenir la inspiració desperta, i combatre la mandra que de vegades impera, sobretot a l'hivern! Es tracta d'un Any de Collage Feliç. Una oportunitat per posar el marxa la creativitat i deixar-se portar sense tenir en compte la pressió pel resultat. Un treball creatiu d'introspecció personal.

Cada setmana ens proposa una tècnica a seguir; ella fa 7 collages setmanals (si, una autèntica bogeria!!). Per poder ser sincera amb les meves possibilitats, jo adapto el repte a un collage per setmana.
Com a suport he utilitzat un catàleg del Mango, que té unes 50 pàgines (com setmanes té l'any), i és de la mida perfecta.

Aquí teniu el resultat del primer mes. Les sensacions són molt positives, puc aprofitar per experimentar sense por, i mantinc certa constància creativa.

Espero que us agradin!


Coberta

Contra coberta
 

Retalls de revista
Tot Blanc

Blanc i Negre


Pintura amb les mans


Espero que us animeu amb el Colagge Feliç!
Kiss of paper!


3 comentaris:

  1. Benvinguda al club de les "1 per setmana" ja son dues!!!
    Ostres has començat amb molta força!!!!
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  2. el collage no es lo mío, pero viendo esta entrada m han entrado ganas ^^

    ResponElimina
  3. Sí, sí, m'agraden molt les teves interpretacions dels temes que proposa la Isis!! Tinc especial predilecció pel teu resultat de la pintura amb les mans i la contracoberta!! Genials!!!
    Petons!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!