dimarts, 22 de gener del 2013

swapp rosa verdosa #2

després de mostrar-vos el fantàstic kit que va preparar la Iva de Scrap i Pebre, avui us deixo imatges del kit que vaig preparar per la Emma, intentant indagar sobre els seus estils i fer alguna cosa a mig camí entre les meves possibilitats i els seus gustos.
Una petita llibreta multiusos, un kit d'encens, unes arrecades handmade i el sabó fet a casa + la rigorosa targeta nadalenca (que ja us vaig ensenyar aquí ).



va ser tot un repte participar en un intercavi: les dates que s'acostaven i un munt de projectes per nadal, complir els terminis, estar 'connectada' continuament.... però ha estat un gran plaer i molt gratificant. Una primera vegada única i que espero que doni pas a nous intercanvis i reptes.

gràcies per llegir-me. petons...

7 comentaris:

  1. Molt xulo Rut... la caixa decorada amb les washi tapes ha quedat genial.. la llibreta es perfecte.... com m'agraden les lletres amb foam... i les arracades i el sabó molt autèntics.... un kit molt bonic...
    Petons...

    PD.. el teu blog avui esta de festa..je,je..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Calla calla, que el bloc treu fum... un dels porpòsits d'aquest any és no deixar-lo de banda, pobret, amb lo mono que és :-)
      gràcies pels teus comentaris, ets un sol.
      petons

      Elimina
  2. Que chulo Rut! Y cuantas cositas!! Seguro que a Emma le ha encantado!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si le encanto la mitad que a mi tu kit, ya me doy por satisfecha, fue un momento muy especial.
      Muchas gracias!!!
      Besos

      Elimina
  3. La verdad que me encantó todo el kit. Es muy chulo cuando te llega el paquete, lo abres y vas descubriendo lo que contiene el kit. Cuando lo recibí era sábado y estaba desayunando mientras ojeaba internet, la verdad que hace mucha ilusión. Además ese jabón casero, ummmm qué bien huele!!!!

    Fue toda una experiencia de la que salí súper contenta. Para mí también fue mi primer intercambio y el resultado: al siguiente me vuelvo a apuntar.

    Gracias!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti Emma por tu recibimiento, siempre hay ese momento de duda... pero que al leer tus sensaciones se desvanecen al instante! Un placer intercambiar contigo.
      Besos

      Elimina
    2. Por cierto Rut, pásate por mi blog si te apetece. Tienes premio!!!

      Elimina

Gràcies pel teu comentari!