dimarts, 30 d’octubre del 2012

targeta aina

no sé si es tracta ben bé d'una targeta o d'un senzillíssim àlbum desplegable... el cas és que volíem aprofitar la ocasió de visitar l'aina i els seus pares per preparar-los alguna coseta amb les fotos que havíem fet a l'estiu.
aquest n'és el resultat, tant a la queralt, com a en ninus, com a l'aina, els va agradar i sorprendre molt (no havíen vist ni les fotos, doble efecte sorpresa!).
ultimament m'inspira molt el blanc i negre i jugar amb pintures, taques (marranejar, vaja)  i volia estrenar les meves noves adquisicions..... però només en començar per la plana principal, el petit príncep de la casa, el guillem, amb molt bon criteri, em va proposar fer servir colors més vius i alegres, més adients per un treball infantil, oi?

sort en tinc d'ell, que m'ofereix la llum perfecta quan el camí se m'enfosqueix.







gràcies per llegitr-me... 
petons..!

reptes 3flowers

vaig descobrir l'scrap per casualitat. I com passa amb tot allò que enganxa i desconeixes, vaig començar a navegar i navegar, per documentar-me, inspirar-me, gaudir dels treballs que trobava per la xarxa.... i així, i crec que gràcies a la Sara, amb qui mai he coïncidit fisicament però amb qui tenim un munt de coses en comú (la Neus, Avioncitos, facebook, el Montseny) vaig descobrir els reptes de les 3flowers.
Un espai on crear una targeta d'una manera totalment lliure però seguint unes pautes bàsiques, perfecte per scrapejar amb poca estona, fer volar la imaginació, però sense grans ni llargs projectes.
ah, però per participar-hi fa falta que tinguis un bloc. Uix... si ja és tot un repte mostrar publicament en un bloc aliè el teu treball,  al cantó d'altres projectes que consideres amb una qualitat mooolt superior a la teva, només hem d'afegir el segon repte de crear el teu propi espai on mostrar-te tant transparent a través de les mans (i les lletres).
uns mesos després de tenir la idea al cap, ho vaig posar en marxa. I aquí estem. Ja puc participar per fi als reptes de les floretes!

i tota aquesta parrafada perquè? Doncs perquè em fa molta il·lusió haver format part de les targetes classificades en el repte #12, el meu primer!
Si voleu veure el vídeo amb tooootes les targetes participants (i que reflecteixen la varietat d'estils, personalitat, idees, creativitat, materials... de cadascú) cliqueu aquí.


i això no és tot dins del món dels blocs....
després descobreixes un munt de gent carregada d'idees (i bondat) amb qui pots inspirar-te d'una manera brutal, i amb qui pots compartir comentaris que sempre t'esgarrapen (com a mínim) un somriure, i t'ajuden a continuar quan menys bateries et queden.

gràcies..!!!!!!!